Hjem / Sundhed / Kosttilskud og vitaminer / Antioxidanter / Biosym OmniQ10 Energy 100 mg (60 kapsler)

Biosym OmniQ10 Energy 100 mg (60 kapsler)

Beskrivelse

Selvom kroppen selv kan producere Q10, er der en hel række betingelser, som skal være opfyldt, for at kroppens egen Q10-syntese kan finde sted. Manglende syntese kan skyldes næringsstofmangler, genetiske defekter m.v., som gør kroppen ude af stand til at syntetisere Q10 i tilstrækkelig grad.

Med alderen falder kroppens egen produktion af Q10 og dermed cellernes Q10-niveau. Dette er sandsynligvis en medvirkende faktor i selve aldringsprocessen og mange af de sundhedsproblemer den medfører. Kroppens Q10-niveau kan også falde p.g.a. øget behov ved specifikke lidelser, næringsstofmangler m.m.

Uanset årsag vil Q10-mangel først og fremmest gå ud over de væv, som har en høj stofskifteaktivitet, f.eks. muskler, mavens slimhinde og tandkødet.

Lecithin (Fosfolipider) som bærestof for Q10
Fordi Q10 er et fedtopløseligt, vitaminlignende stof, betyder dette i praksis at stoffet optages dårligt i celle-membranen, såfremt de helt rette betingelser ikke er til stede.

Optageligheden og biotilgængeligheden af lipofile (fedtopløselige) stoffer ? som f.eks. Q10 øges væsentligt gennem såkaldt micellisering en proces hvor det fedtopløselige næringsstof forbindes med og indkapsles i et letoptageligt bærestof.

Ud over dette, er det specielle kendetegn ved Biosyms OmniQ10 ? det der adskiller præparatet fra mængden - er, at OmniQ10 fra Biosym - som det eneste præparat på markedet ? er bundet til (micelliseret) flydende Lecithin (Fosfolipider) som bærestof for Q10. Dette har mange fordele, f.eks.:

Lecithin er et ideelt bærestof for Q10, fordi det øger dets fordøjelighed og optagelighed, samt fordeling i organismen.
Lecithin er et ideelt transportstof for Q10, da Q10 jo virker i cellernes mitokondriemembran, og denne membran består af op til 90 % Lecithin.
Lecithin er en antioxidant-synergist, d.v.s. Lecithin forøger effekten af andre antioxidanter - som f.eks. Q10.

1 kapsel OmniQ10 100 mg indeholder
100 mg Coenzym Q10
400 mg Lecithin

Dosering
1 kapsel dagligt

Antal
60 kapsler

Køb Nu

Tjek Også

Dailycare B-vitamin Combi

Produktbeskrivelse Dailycare B-vitamin Combi indeholder vitaminer der bl.a. bidrager til at vedligeholde en normal hud …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *