Hjem / Personlig Pleje / Mænd / Barbering / Barbergel / L’Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave Gel (100 ml)

L’Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave Gel (100 ml)

Beskrivelse

Føles din hud træt og udtørret, så kan det skyldes de gentagne barberinger, der sætter sit præg på din sarte hud i ansigtet. Med denne After Shave fra L'Oreal bekæmpes alle tegn på træthed, og du vil hurtigt kunne mærke forskellen.

Efter barbering er din hud meget følsom og udsat, derfor er en plejende After Shave vigtig, for at passe bedst muligt på følsom hud. L'Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave vil efter barberingen kunne give dig en bedre følelse. After Shaven virker lindrende, fugtgivende og genopbyggende på huden - lige hvad den har brug for, for at være klar til dagens prøvelser.

L'Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave beroliger straks huden, og takket være de innovative og kølende ingredienser vågner din hud og udstråler igen en unik friskhed.

Hudtype:
L'Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave kan benyttes på alle hudtyper, men især sarte hudtyper har gavn af denne After Shave.

Sådan gør du:
Efter barberingen påføres L'Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave i et jævnt lag, så huden igen føles blød og smidig.

Indhold:
100 ml

Køb Nu

Tjek Også

L’Oreal Men Expert Hydra Sensitive Shaving Gel (200 ml)

En tæt barbering, er der vist ingen, der siger nej tak til. Den kan opnås …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *